Хотел Терес **

 

 

Двузвездният Хотел Терес е превъзходно място за отсядане за всеки посетител на Казанлък. Заради удобното си разположение на пет минути пеш от центъра на града и на входа на парк Тюлбето до Етнографския музей, Хотел Терес е предпочитано място от гостите на града. Тук всеки ще се наслади на топлото гостоприемство, вкусните гозби и приветливите чисти стаи. Висококвалифицираният персонал гарантира перфектен престой.
Хотел Терес предоставя на своите гости десет двойни стаи и един апартамент. В тях могат да се настанят до 22 гости. Интериорът на помещенията е решен в традиционен български стил от старо време, но те разполагат с всички модерни удобства.
Ресторантът на Хотел Терес предлага пребогато меню с различни вкусни ястия, които могат да се консумират в комбинация с разнообразни напитки. Капацитетът на ресторанта е за 36 човека.
В хотела функционира и механа с места за 16 човека. Тя е снабдена с телевизор, озвучителна система и камина. В нея гостите на Хотел Терес ще се насладят на традиционни български ястия на скара и пещ.
 
ул. "Л. Кабакчиев" 16, Казанлък
+ 359 431 64272, + 359 886 027047

 

Photo Gallery: Хотел Терес **