Хотел Луксор ***

 

Хотел Луксор предлага съвременен комфорт и богат набор от услуги на всички посетители на Смолян. Удобно разположен в красивия град, хотелът работи целогодишно и осигурява настаняване в голямо разнообразие от елегантни стаи, отлични условия за провеждане на бизнес мероприятия, прекрасен ресторант и безупречно обслужване. Хотел Луксор е еднакво подходящ както деловите посетители на града, така и за тези, които го посещават за почивка.
На разположение на гостите на Хотел Луксор са десет двойни стаи, шест студиа, два мезонета и един апартамент. Те впечатляват с голямото си вътрешно пространство, стилна мебелировка и различни удобства за комфортен престой. Като допълнение хотелът предлага сауна, търговски център, подземен гараж и кино салон.
Стилното Кафе Луксор е предпочитано място не само за посетителите на Смолян, но и за местните жители. Той разполага със 100 места, разпределени на две нива в просторно и приветливо помещение. Тук се сервират разнообразни коктейли, сладкарски изкушения, различни алкохолни и безалкохолни напитки.
Ресторант Болеро на Хотел Луксор разполага с 50 места и сервира както ястия от традиционната българска кухня, така и типични за Родопите специалитети. През студените дни и нощи камината на ресторанта осигурява допълнителна топлина и уют.

 

бул. "България" 51, Смолян

+359 301 63317, +359 301 64572

https://www.luxor-bg.com/

Photo Gallery: Хотел Луксор ***